Välkommen till en värld av möjligheter !

Studio by M.E.E

Studio By MEE startades 2015 av Magdalena Moldoveanu som även är huvudlärare med lång erfarenhet av branschen och kompetens. Skolan utbildar nästa generations professionella makeupartister, utbildningen är intensiv och lärorik, därför ställs höga krav på eleven för engagemang och närvaro. Skolan uppdaterar kontinuerligt kursplanen och därför vet vad makeupbranschen vill ha och framförallt kräver.

Studio By M.E.E tar emot begränsat antal elever per kurstillfälle vilket är en fördel då du får all hjälp och uppmärksamhet du behöver under klassen. För att göra utbildningen så effektiv som möjligt rekommenderar vi att eleverna sminkar modeller på alla praktiska lektioner, för att få öva på så många olika ansiktsstrukturer som möjligt. Modeller kan vara mamma, syster eller vän, skolan har även ett modellregister som eleverna kan använda sig utav.

För att understryka skolans krav på hygien och kvalitet har vi valt att låta alla elever på skolan bära skolans arbetsrock. Vårt mål är att du ska få en utbildning som gör dig attraktiv för hela branschen.
Därför ingår en slutfotografering i slutet av varje kurs som utförs av proffsfotografer. Detta är början av din portfolio som är otroligt viktigt att ha med när du söker nya jobb.

Som elev tilldelas du en gåva i form av ett produkt paket vid kursstart. Väskan innehåller allt ifrån skuggor, verktyg, rengöring mm. Dock brukar eleverna vilja utöka sina väskor med fler färger och verktyg, därför tilldelas det i kursens början ett personligt rabattkort med 30 % rabatt på sortimentet.

Om MIST produkter

MIST STOCKHOLM är en professionell makeupserie som riktar sig till makeupartister och kosmetologer världen över. Mist Stockholms produkter och verktyg lever upp till de höga krav som professionella makeupsartister ställer. MIST STOCKHOLM arbetar kontinuerligt med olika leverantörer för att utveckla nya produkter och verktyg. Shaul Moalem, MIST Stockhom vd, har över 20 års erfarenhet som makeup artist och har god kunskap om makeupartisers behov av kvalificerade makeup- och kosmetikaprodukter. MIST STOCKHOLMS makeupserie innehåller foundations för alla hudtyper, micronized powders, ett fantastiskt urval av ögonskuggor, en bred färgskala av läppstift, rouge, concealers, brow shades, cake eyeliners, mascara, verktyg, borstar, makeupväskor och boxar samt hudvårdsprodukter. All makeup och alla kosmetiska produkter uppfyller de miljö- och hälsoföreskrifter som finns för kosmetika. MIST STOCKHOLMS produkter är inte testade på djur.